Logo Tzorg

Tzorg en het Diabetes Fonds investeren allebei in de gezondheid van medewerkers. Daarom heeft Tzorg zich als gezonde partner aangesloten bij de Gezonde Businessclub. Een netwerk van bedrijven die kennis, expertise en business uitwisselen. 

Tzorg doet de schoonmaak bij mensen achter de voordeur die een Wmo-verklaring hebben. Dit doen ze met vakkundige en betrokken thuishulpen en begeleiders uit de eigen buurt. Tzorg heeft ook veel aandacht voor de gezondheid van hun eigen personeel. Ze bieden onder meer het volgende aan: mentale ondersteuning, budget coaching, sporten en opleidingen.

Gelukkige medewerkers

Medewerkers van Tzorg waarderen dat er veel aandacht is voor hun gezondheid. De meeste medewerkers geven aan dat ze hierdoor beter in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan. Daarom blijft Tzorg zich de komende jaren richten op de gezondheid, vitaliteit, mobiliteit en opleidingsmogelijkheden van medewerkers.

Samenwerking met Diabetes Fonds

Tzorg heeft zich aangesloten bij de Gezonde Businessclub. Dit betekent samen met andere bedrijven kennis, ervaring en business uitwisselen over gezondheid en vitaliteit op de werkvloer. Daarnaast doet Tzorg mee aan evenementen van het Diabetes Fonds, zoals de Nationale Suiker Challenge. Hier gaan collega’s samen de uitdaging aan: 7 dagen lang gezonde voeding zonder toegevoegde suikers te nuttigen. Of de Zandvoort Circuit Run waar je samen met je team kunt hardlopen op het iconische circuit van Zandvoort.

Lees meer op de website van Tzorg.

Interesse in een partnerschap?

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.