Logo Zizo

Zizo en het Diabetes Fonds hebben een gezamenlijk doel. Ze investeren beide in gezonde medewerkers en een gezonde werkvloer. Daarom heeft Zizo zich als Gezonde Partner aangesloten bij de Gezonde Businessclub van het Diabetes Fonds.

Zizo is dé schoonmaak dienstverlener voor bij mensen thuis. Voor iedereen die wel wat extra vrije tijd verdient, of simpelweg wat ondersteuning nodig heeft. Zizo bedient particulieren die schoonmaak afnemen voor zichzelf of een ander (mantelzorg), en private instellingen die extra ondersteuning bieden aan mensen die dat tijdelijk of permanent nodig hebben. 

Medewerkers van Zizo waarderen dat er aandacht is voor hun gezondheid. Het doel van Zizo is dat medewerkers hierdoor beter in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan.

Samenwerking met Diabetes Fonds 

Zizo heeft zich aangesloten bij de Gezonde Businessclub om samen met andere bedrijven kennis en ervaring uit te wisselen. Daarnaast doet Zizo ook mee aan evenementen van het Diabetes Fonds. Bijvoorbeeld de Nationale Suiker Challenge. Hier gaan collega’s samen de uitdaging aan: 7 dagen lang gezonde voeding zonder toegevoegde suikers te nuttigen. Of de Zandvoort Circuit Run waar je samen met je team kunt hardlopen op het historische circuit.

Lees meer op de website van Zizo.

Interesse in een partnerschap?

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact op met Barbara Féres via partnerschappen@diabetesfonds.nl 
of bel (033) 303 2087 Zij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.