1 APR. 2016

Vandaag verschijnt de nieuwe editie van Gezonder Mag. Een initiatief van Stichting Ik Kies Bewust, de organisatie achter het Vinkje. Het Diabetes Fonds is een van de partners van dit magazine.

Waarom Gezonder Mag.?

Er zijn veel mensen die gezonder willen eten en drinken, maar niet zo goed weten hoe. Gezonder Mag. wil daar graag bij helpen. Het magazine brengt gezonde voeding op een aantrekkelijke manier bij de Nederlander. Het magazine staat vol tips en weetjes. En tegelijkertijd zijn er recepten die voldoen aan de criteria van het Vinkje. Het helpt je dus om de gezondere keuze te maken.

Magazine Gezond Mag.Vanaf vandaag is het magazine gratis te lezen in diverse tijdschriften. Dit weekend in VROUW en op een later moment in Libelle, Margriet en de Veronica gids. Tevens is het magazine verkrijgbaar in veel supermarkten en bedrijfsrestaurants (o.a. Jumbo, Hoogvliet, Nettorama, Plus en via Albron/ Sodexo). Online kun je het magazine lezen op www.gezondermag.nl

Het Diabetes Fonds is een van de partners van het magazine en verzorgde de pagina over suiker. Meer achtergrondinformatie over dit onderwerp vind je hier.