5 MRT. 2013

Sweet Dreams is gestopt.

Dit is het eerder geplaatste nieuwsbericht:
Sweet Dreams is een nieuw fonds van Mediq en het Diabetes Fonds ter ondersteuning van projecten voor kinderen met diabetes. Doelstelling van Sweet Dreams is om jongeren tot 20 jaar met diabetes te helpen hun dromen waar te maken. Hiermee willen Mediq en het Diabetes Fonds diabetes zichtbaar maken en mensen meer bewust laten worden wat het betekent om diabetes te hebben.

Hanneke Dessing, directeur Diabetes Fonds: ‘Diabetes is een ernstige ziekte, die hard ingrijpt in het dagelijkse leven van kinderen. Met het fonds Sweet Dreams willen we er zijn voor kinderen, die zich niet laten tegenhouden door diabetes en in deze zin een voorbeeld zijn voor andere kinderen. We zijn erg blij dat Mediq dit financieel mogelijk maakt.’

Alle mogelijke dromen mogen aan het fonds voorgelegd worden; als het maar helpt om een doel te verwezenlijken. Tatum Geurts (7) is de eerste gelukkige; zij ontving op Wereld Diabetes Dag een nieuwe BMX-fiets. Tatum was vorig jaar Nederlands kampioen BMX in haar leeftijdsklasse en is vastbesloten Olympisch Kampioen te worden, ondanks haar diabetes type 1. Met haar nieuwe BMX-fiets kan Tatum trainen om haar ambitie waar te maken.

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.