Apple crumble

Bereiding

Meng  voor het deeg de havermout met het ei tot een glad mengsel. Doe dit in een kleine cake- of taartvorm.

Snijd de appels in kleine stukjes. Voeg de gewelde rozijnen, kaneel en in stukjes gehakte walnoten toe. 

Meng dit goed. Verdeel de vulling over het deeg. 

Bak de apple crumble 20 minuten in de oven op 200 graden. 

 

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediƫnten

  • 100 g havermout 
  • 3 appels 
  • 20 g rozijnen 
  • 1 eetlepel kaneel 
  • 30 g walnoten 
  • 1 ei

Koolhydraten 13,9 g
waarvan suikers 0,1 g
Vet 4 g
waarvan verzadigd 0,4 g
Eiwit 3,5 g
Vezels 1 g
Groente -
Kcal 108
Zout 0,1 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!