Chocolade­-krokantjes

Bereiding

Laat de chocolade au-bain-marie smelten.

Meng de chocolade met de granola en smeer dit mengsel uit op vetvrij papier.

Dek af met vetvrij papier en rol er een paar keer met de deegroller overheen zodat de granola verkruimelt.

Laat de chocolade hard worden in de koelkast en breek voor het serveren in 10 stukjes.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Ingrediënten

  • 200 g pure chocolade 99% (Stellar)*
  • 50 g Barnhouse granola bosvruchten*
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Koolhydraten 2,8 g
waarvan suikers 0,3 g
Vet 8,5 g
waarvan verzadigd 5,2 g
Eiwit 1,5 g
Vezels 2,1 g
Kcal 133
Zout 0 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!