Chocolade­-krokantjes

Bereiding

Laat de chocolade au-bain-marie smelten.

Meng de chocolade met de granola en smeer dit mengsel uit op vetvrij papier.

Dek af met vetvrij papier en rol er een paar keer met de deegroller overheen zodat de granola verkruimelt.

Laat de chocolade hard worden in de koelkast en breek voor het serveren in 10 stukjes.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 200 g pure chocolade 99% (Stellar)*
  • 50 g Barnhouse granola bosvruchten*
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Koolhydraten 2,8 g
waarvan suikers 0,3 g
Vet 8,5 g
waarvan verzadigd 5,2 g
Eiwit 1,5 g
Vezels 2,1 g
Kcal 133
Zout 0 g

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!