Chocolade­-krokantjes
  • recipe icon Hapje
  • time icon Bereidingstijd: 35 minuten
  • people icon Aantal personen: 10

Bereiding

Laat de chocolade au-bain-marie smelten.

Meng de chocolade met de granola en smeer dit mengsel uit op vetvrij papier.

Dek af met vetvrij papier en rol er een paar keer met de deegroller overheen zodat de granola verkruimelt.

Laat de chocolade hard worden in de koelkast en breek voor het serveren in 10 stukjes.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 200 g pure chocolade 99%
  • 50 g granola bosvruchten

Koolhydraten 2,8 g
waarvan suikers 0,3 g
Vet 8,5 g
waarvan verzadigd 5,2 g
Eiwit 1,5 g
Vezels 2,1 g
Kcal 133
Zout 0 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.