Deense aardappelkoek

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze gaar.

Snijd de aardappelen in plakken.

Verwarm de margarine en bak hierin de aardappelen bruin.

Strooi er de garnalen over.

Klop de eieren los met de melk en wat peper.

Schenk de eieren over de aardappelen en laat ze stollen.

Was het bieslook en knip de sprieten klein.

Strooi het bieslook over de aardappelen.

* Dit recept is glutenvrij als je glutenvrije margarine gebruikt. Kijk op de verpakking.

Ingrediënten

  • 500 g aardappelen
  • 1 eetlepel vloeibare margarine*
  • 75 g garnalen
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels halfvolle melk
  • 6 sprieten bieslook

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 48,9 g
waarvan suikers 3,6 g
Vet 9,6 g
waarvan verzadigd 2,4 g
Eiwit 19,4 g
Vezels 4,6 g
Groente 0 g
Kcal 369
Zout 1,17 g

Ingestuurd door: Voedingscentrum