Druivenketting

Bereiding

Was de druiven nog aan de tros en pluk ze daarna pas van de takjes.

Prik het lint aan het stokje en houd het strak langs de prikker.

Steek het stokje bij de steelaanzet in de druif en schuif door tot de druif alleen aan het lint zit. 

Rijg ze zo allemaal aan het lint. Leg een knoop in de ketting. Je kunt er ook armbandjes van maken.


Dit recept is afkomstig uit het grote familiekookboek. Verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels.

 

Ingrediënten

  • 20 pitloze druiven wit en/of rood
  • materiaal: Satéprikker en cadeaulint

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 15,4 g
waarvan suikers 14,8 g
Vet 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Eiwit 0,8 g
Vezels 1,6 g
Groenten 0 g
Kcal 65
Zout 0 g

Ingestuurd door: Ingrid Stieber; Het gezonde familiekookboek