Espressogranita op papajacrème

Bereiding

Meng de hete espresso met de zoetstof in een vlakke schaal, zet ca. 2 uur in de vriezer en roer regelmatig door met een vork.

Snijd de papaja in stukken, meng met het citroensap en pureer.

Klop de light slagroom stijf, schep door de papajapuree, breng op smaak met een paar druppels vloeibare zoetstof en de sinaasappellikeur en doe in 2 dessertglazen.

Roer de espressogranita door met een vork en schep op de papajacrème.

Lees meer over ijsjes

Ingrediënten

  • 75 ml espresso
  • 1 eetlepel zoetstof
  • 1 papaja (= 100 g)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 40 gram slankroom
  • 20 ml sinaasappellikeur

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 13,1 g
waarvan suikers 12,7 g
Vet 5,2 g
waarvan verzadigd 3,3 g
Eiwit 0,9 g
Vezels 0,9 g
Groenten 0 g
Kcal 117
Zout 0,02 g

Ingestuurd door: Weight Watchers