Omelet­rolletjes met wortel

Bereiding

Klop de eieren met de kruiden los.

Verhit een beetje olijfolie in een middelgrote koekenpan en bak 1 omelet van het beslag. Laat de omelet daarna afkoelen.

Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten fijn en meng ze met de zuivelspread.

Besmeer de afgekoelde omelet met het zuivelspreadmengsel en beleg met wortel en ijsbergsla.

Rol de omelet zo strak mogelijk op en snijd in stukjes. Steek er een satéprikker in om te voorkomen dat hij afrolt.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • olijfolie
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 20 g zongedroogde tomaten
  • 30 g zuivelspread
  • 50 g geraspte wortel
  • 20 g ijsbergsla

Koolhydraten 2,0 g
waarvan suikers 1,4 g
Vet 3,3 g
waarvan verzadigd 1,2 g
Eiwit 3,0 g
Vezels 0,5 g
Groente 8 g
Kcal 51
Zout 0,24 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.