Overnight havermout
  • recipe icon Ontbijt
  • time icon Bereidingstijd: 5 minuten
  • people icon Aantal personen: 1

Bereiding

Voeg de havermout, amandelmelk en kaneel samen en meng goed door elkaar.

Laat het geheel een paar uur of de hele nacht in de koelkast staan.

Voeg als laatste nog 2 eetlepels Griekse yoghurt toe en eet smakelijk!

Variatietip: Lekker met geraspte appel!

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 45 g Havermout - naturel (Quaker)
  • 150 ml amandelmelk, ongezoet
  • ½ theelepel kaneel
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt

Koolhydraten 29,3 g
waarvan suikers 2,7 g
Vet 11,1 g
waarvan verzadigd 4,7 g
Eiwit 8,4 g
Vezels 4,6 g
Groente 0 g
Kcal 265
Zout 0,27 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.