Pasta met paddenstoelen

Bereiding

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes en snipper de knoflook.

Fruit de knoflook in een koekenpan met een beetje olijfolie en voeg de paddenstoelen toe. Bak tot ze goudbruin van kleur zijn.

Voeg de Chinese roerbakgroente toe en bak kort mee.

Voeg ook de room en crème fraîche toe en laat gedurende 5 minuten pruttelen op laag vuur.

Voeg nu de pasta toe en serveer met een handje rucola en geraspte Parmezaanse kaas.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 80 g tagliatelle van TastyBasics
  • 250 g gemengde paddenstoelen
  • 1 teen knoflook
  • 250 g Chinese roerbakgroente
  • 90 g crème fraîche
  • 150 g kookroom
  • 2 handjes rucola
  • 40 g Parmezaanse kaas (geraspt)

Koolhydraten 17,9 g
waarvan suikers 10,1 g
Vet 40,6 g
waarvan verzadigd 23,9 g
Eiwit 29,0 g
Vezels 15,7 g
Groente 285 g
Kcal 588
Zout 0,69 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.