Peer met panna cotta van vanilleyoghurt

Bereiding
Schil de peren en halveer ze.
Verwarm 250 ml water tot 90 graden en doe de theezakjes, het limonade en het merg van het vanillestokje erin.
Pocheer de peren ongeveer een half uur in dit mengsel. Zorg ervoor dat de temperatuur onder het kookpunt blijft. De peren moeten niet te zacht worden, controleer ze regelmatig.
Verwarm voor de panna cotta de melk en het merg van een vanillestok en los hier de opgeloste gelatine in op.
Laat het afkoelen tot het lobbig wordt en roer het door de yoghurt.
Vul 4 vormpjes van 6 cm doorsnede met de panna cotta en laat minimaal 2 uur koelen in de koelkast.
Serveren
Snijd 4 peren in een waaiervorm. Stort de panna cotta op een bord en serveer de gesneden peer hierbij.
Druppel wat van het pocheervocht over de peer en verfraai eventueel met een takje munt.