Salade met haring, aardappelen en appel

Bereiding

Kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar.

Snijd de rode ui, de augurk en de appel in stukjes en meng met de volle yoghurt en de gehakte dille.

Snijd de haringfilet in stukjes en schep voorzichtig door de salade.

Snijd de aardappelen open en leg bij de salade.

Bestrooi met peper en garneer met dille.

Ingrediënten

  • 150 g aardappelen
  • 1 rode ui    
  • 1 grote augurk, zuur
  •  ½ appel
  • 100 g volle yoghurt    
  • 1 eetlepel gehakte dille
  • 100 g zoute haringfilet
  • peper     
       

Koolhydraten 51,1 g
waarvan suikers 18 g
Vet 13,2 g
waarvan verzadigd 4,4 g
Eiwit 26,8 g
Vezels 7,2 g
Groente 200 g
Kcal 449
Zout 3,74 g