Strawberry cheesecake

Bereiding
Vet een muffinvorm in met 1 eetlepel olie.
Doe 10 koekjes in een diepvrieszakje en verkruimel.
Kneed 40 g halvarine (40% vet) met de koekkruimels. Druk het mengsel in de vorm en bak ca. 5 minuten in een oven op 180°C voor.
Rasp de schil van ½ biologische citroen en pers de halve citroen uit.
Meng 200 g roomkaas light met 150 g magere kwark, 2 eetlepels room, tot 8% vet, 3 eieren, 30 g allesbinder, 15 druppels Natrena zoetstof, 1 eetlepel citroensap en 1 mespunt citroenschil.
Doe ¾ van het kwarkmengsel in de muffinvorm.
Pureer 75 g aardbeien
Schep steeds 1 toefje aardbeipuree op het kwarkmengsel en schep daar de rest van het kwarkmengsel op.
Bak ca. 30-35 minuten in de oven op 180°C.
Laat ca. 5 minuten rusten in de oven met de deur open. Laat afkoelen en serveer.