Volkoren beschuitjes

Bereiding

Snipper 1 ui en bak ¼ in een pan met een beetje olijfolie.

De overige ui kan rauw of gebakken in de koelkast bewaard worden voor het avondeten.

Besmeer 1 beschuitje met pindakaas en beleg deze ook met de gebakken ui.

Besmeer een ander beschuitje met zuivelspread.

Besmeer het laatste beschuitje met een klein beetje halvarine en beleg met een plakje kipfilet.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 3 volkoren beschuitjes
  • 15 g 100% pindakaas
  • ¼ ui (gesnipperd en gebakken)
  • 15 g zuivelspread (met bieslook)
  • halvarine
  • 1 plakje kipfilet

Koolhydraten 25 g
waarvan suikers 5,9 g
Vet 15 g
waarvan verzadigd 4,4 g
Eiwitten 13,9 g
Vezels 4,3 g
Kcal 299

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Foto: Kim Brouwers / Specialist kennis en innovatie