Online collecteren is heel veilig, makkelijk en snel en wijst zich helemaal vanzelf.

Na een bus te hebben aangemaakt op diabetescollecte.nl kun je direct via je eigen persoonlijke pagina starten met collecteren.

Collecteren

Via je persoonlijke pagina kun je heel makkelijk, veilig en snel collecteren.

  • Stap 1 klik op je persoonlijke pagina.
  • Stap 2 klik bijvoorbeeld op de button collecteren via WhatsApp. Je ziet je een standaard WhatsAppbericht.
  • Stap 3 Pas eventueel je bericht aan. Het is wel belangrijk dat de link naar je persoonlijke online collectebus in ieder geval in je bericht blijft staan. 
  • Stap 4 Selecteer in je WhatsApp aan welke mensen je dit bericht wil versturen, bijvoorbeeld je familie, vrienden, collega’s. Je kunt het bericht ook delen in WhatsApp groepen, zo bereik je in 1 keer meer mensen. Of je maakt een verzendlijst, dan krijgt iedereen een persoonlijk bericht.

Geven

De ontvanger krijgt je bericht met de link erin. Door te klikken op de link komt hij of zij in jouw persoonlijke collectebus. Hier staat nog iets meer informatie over de collecte, en kan hij of zij klikken op de link om te geven. Hij komt dan in de iDeal betaalomgeving, waar 5 euro is ingevuld. Dit bedrag is aan te passen naar elk gewenst bedrag. Na de transactie wordt in het scherm getoond of de gift is geslaagd.

Je persoonlijke pagina

Op je persoonlijke pagina staat je opbrengst. Het kan zijn dat je even moet wachten voordat je een gift ziet verschijnen, het duurt soms even voor een donatie verwerkt is. Je kunt via je persoonlijke pagina altijd opnieuw via WhatsApp, e-mail of Facebook de link delen naar jouw online collectebus. Gedurende de collecte krijg je van ons nog een tussenstand door, en na afloop natuurlijk wat je hebt opgehaald.

Bekijk ook de veel gestelde vragen over de online collecte

Collecteer online

Maak een online collectebus aan en vraag je omgeving om een gift te doen in jouw online collectebus

Maak een online collectebus aan en vraag je omgeving om een gift te doen in jouw online collectebus