De QR-code op de collectebus

'Ik heb helaas geen contant geld', is een veel gehoorde kreet. Dit is in de huidige tijd geen belemmering meer om te geven. Met de QR-code op de legitimatiekaart of de collectebus kan iemand zonder contant geld toch elk gewenst bedrag doneren.

QR-code op je legitimatiekaart

Op je legitimatiekaart vind je een gepersonaliseerde iDEAL QR-code. Laat de gever aan de deur deze code met zijn/haar mobiel scannen. Dit kan via de bankapp, de tikkie-app, je camera of QR-codescanner. Hierdoor gaat deze naar een beveiligde iDEAL-omgeving. De gever kan zelf het bedrag bepalen. Standaard staat dit bedrag op 5 euro en dit is aan te passen naar een ander bedrag. 

Probeer het eventueel zelf uit. Dan zie je ook gelijk de donatie terug in je persoonlijke pagina, die je krijgt als je 06-nummer bij ons bekend is.

QR-code collectebus

Heb je geen QR-code op je legitimatiekaart staan? Bied dan de QR-code aan die op de collectebus staat. Deze werkt hetzelfde, alleen de opbrengst wordt niet opgeteld bij jouw collecteplaats en is voor jou niet terug te zien via een persoonlijke pagina.

 Succes met collecteren!