Collecte-organisator worden

Benieuwd wat een collecte-organisator doet? Of weet je al dat je de collecte in jouw buurt wil organiseren en wil je meer weten? Lees snel verder.

Met collecteren halen we veel geld op voor onderzoek naar diabetes. Maar zonder organisator is er geen collecte. Een belangrijke rol dus. Pak jij deze rol tijdens de collecteweek van 14 t/m 19 oktober 2024?

Wat je doet als collecte-organisator

Als collecte-organisator van jouw buurt zorg je ervoor dat de collectanten kunnen collecteren. Je neemt contact met ze op zodat je weet wie er meedoen. Je bespreekt de looproute en geeft de materialen vlak voor de collecteweek. En na afloop tel je samen het opgehaalde geld.

En je bent het aanspreekpunt bij vragen. Wees gerust, je hoeft niet alles te weten. Je krijgt ondersteuning van ons voor, tijdens en na de collecteweek.

Bekijk alvast de handleiding

Zodra je organisator bent, krijg je de handleiding voor collecte-organisatoren. Hierin lees je in 9 stappen hoe je de collecte organiseert. Alvast een kijkje nemen? Dat kan! Bekijk de handleiding voor organisatoren.

Interesse? Neem contact met ons op

Lijkt de rol van collecte-organisator je wat? Daar zijn we blij mee! We vertellen je graag alles wat je moet weten. Bel, mail of WhatsApp ons nu: