Euromunten uit de collectebus

Na de collecte rest nog de financiële afwikkeling. Doe dit zo spoedig mogelijk. Het liefst voor 9 december.

Nadat het geld met zijn tweeën geteld is en afgestort, kan het door beiden ondertekende afdrachtformulier of op papier of digitaal via Collecteweb ingevuld worden. Om de financiële afwikkeling ook bij ons op kantoor goed en snel te kunnen verwerken, vragen wij je om alleen af te storten, met behulp van de afstortinstructie die je voor aanvang van de collecte per post ontvangt. Afstorten kan bij éen van de Geldmaat automaten. Het bedrag wordt op het rekeningnummer ABN-AMRO: NL81 ABNA 070 70 70 805 van het Diabetes Fonds bijgeschreven.

Lees voordat je gaat afstorten onze afstortinstructie goed door.

Onderstaand vind je de locaties waar je je muntgeld en/of je briefgeld kunt storten.

  • Voor adressen van de Geldmaat afstortautomaten muntgeld: Locatiewijzer geldmaat muntstortautmaten
  • Voor adressen van de Sealbagautomaten voor briefgeld: Locatiewijzer sealbagautomaten

    LET OP: Voor het afstorten van de sealbag, moet deze vooraf aangemeld worden via een beveiligde bankomgeving. Dit doen wij voor jou op kantoor. Vul hiervoor het aanmeldformulier voor het afstorten van de sealbags (office.com) zorgvuldig in. Wij verwerken alle aanmeldingen elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur. Je kunt dan de sealbag na het invullen van het formulier vanaf 14.00 uur tot 46 uur daarna storten bij de bank.
    Bijvoorbeeld:
    Meld je de sealbag op dinsdag om 16.00 uur aan, kun je de woensdag vanaf 14.00 uur tot vrijdag 12.00 uur de sealbag storten. 
    Meld je de sealbag dinsdag om 11.00 uur aan, dan kun je dezelfde dag vanaf 14.00 tot donderdag 12.00 uur de sealbag storten.

Vul je het afdrachtformulier digitaal in via Collecteweb, zorg dan dat je de transactiebon van het afstorten, uploadt.
Bewaar vervolgens de orginele transactiebon(nen) en de stortingsspecificatie alsmede de telbriefjes en legitimatiekaart of intekenlijsten tot je van ons een bevestiging hebt ontvangen dat alles ingeboekt en akkoord bevonden is.

Ook het declaratieformulier, indien van toepassing inclusief bonnetjes, kun je uiteraard per e-mail sturen naar collecte@diabetesfonds.nl. Let op zonder bon, kunnen wij niet uitbetalen.

Vul je het op papier in, stuur het afdrachtformulier dan met alle documenten in de retourenvelop op naar het Diabetes Fonds:

 De collecte is klaar. Hartelijk dank voor jouw inzet en natuurlijk die van alle andere vrijwilligers!

Een andere vraag over de collecte?

Neem dan gerust contact op met het Collecteteam via e-mail collecte@diabetesfonds.nl, bel (033) 462 20 55 of stel je vraag met WhatsApp.

Neem dan gerust contact op met het Collecteteam via e-mail collecte@diabetesfonds.nl, bel (033) 462 20 55 of stel je vraag met WhatsApp.