26 JAN. 2023
Diabetes­platform voor persoon­lijkere zorg bij diabetes type 2

Zorg bij diabetes type 2 die bij jouw behoeftes past. En meteen wanneer je het nodig hebt. Dat zou toch mooi zijn? Het digitale PerfectFIT Diabetes Platform moet hiervoor gaan zorgen. Het Diabetes Fonds investeert in de ontwikkeling van dit platform.

Dr. Beerlange-de Jong en haar team op de universiteit Twente verzamelen belangrijke gegevens over diabetes type 2. Denk aan bloedsuikerwaarden, voeding en beweging. Ze willen de behandeling zo persoonlijk mogelijk maken. Daarom ontwikkelen ze het digitale PerfectFIT Diabetes Platform.

Coaching altijd in de buurt

Via het platform krijg je coaching bij diabetes type 2 die past bij jouw situatie. Want de gegevens die je erin zet, worden gebruikt om jou hulp op maat te geven. Zo werkt deze digitale persoonlijke zorg. Op afstand, en toch altijd in de buurt.

Meer controle en minder risico op complicaties

Wat jij invoert, zorgt dus voor betere en persoonlijkere zorg. Met de digitale hulp houd je bijvoorbeeld jouw bloedsuiker beter onder controle. Dat zorgt voor minder risico’s op complicaties. Zo gaan we voor een betere kwaliteit van leven voor iedereen met diabetes type 2.

Lees meer over de ontwikkeling van dit platform

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk voor een beter leven met diabetes.

Maak meer onderzoek mogelijk voor een beter leven met diabetes.