Caesar­dressing

Bereiding

Doe de citroensap, mosterd en olijfolie samen in een kom.

Scheid de eidooier van het eigeel en voeg de eidooier toe aan het mengsel.

Klop het mengsel met een garde tot een gladde dressing.

Pel het knoflookteentje en pers deze uit boven de dressing.

Roer het geheel goed door elkaar en breng eventueel op smaak met wat peper.

Dit recept bevat rauwe eieren. Het wordt afgeraden voor ouderen, zieken en zwangere vrouwen.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 theelepels mosterd
  • 50 ml olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ei
  • peper

Koolhydraten 0,5 g
waarvan suikers 0,1 g
Vet 14 g
waarvan verzadigd 2,2 g
Eiwit 0,8 g
Vezels 0,1 g
Groente 0
Kcal 131
Zout 0,09 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.