Chiapudding met mango, frambozen, macadamia, zonnebloempitten en hhennepzaad

Bereiding

LET OP: dit recept moet een nacht in de koelkast.

Meng de yoghurt en het chiazaad in een bakje en plaats dit een nacht in de koelkast.

Snijd de mango in blokjes en hak de macadamia gof.

Verdeel de mango, frambozen, macadamia, zonnebloempitten en het hennepzaad over de chiapudding.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 200 g (plantaardige) yoghurt
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 40 g mango
  • 10 g macadamia
  • 25 g framboos
  • ½ eetlepel zonnebloempitten
  • 1 theelepel hennepzaad

Koolhydraten 18,4 g
waarvan suikers 15,8 g
Vet 18,7 g
waarvan verzadigd 4,1 g
Eiwit 13,3 g
Vezels 4,9 g
Goente 0 g
Kcal 313
Zout 0,27 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.