Chiapudding met mango, frambozen, macadamia, zonnebloempitten en hhennepzaad

Bereiding

LET OP: dit recept moet een nacht in de koelkast.

Meng de yoghurt en het chiazaad in een bakje en plaats dit een nacht in de koelkast.

Snijd de mango in blokjes en hak de macadamia gof.

Verdeel de mango, frambozen, macadamia, zonnebloempitten en het hennepzaad over de chiapudding.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 200 g (plantaardige) yoghurt
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 40 g mango
  • 10 g macadamia
  • 25 g framboos
  • ½ eetlepel zonnebloempitten
  • 1 theelepel hennepzaad

Koolhydraten 18,4 g
waarvan suikers 15,8 g
Vet 18,7 g
waarvan verzadigd 4,1 g
Eiwit 13,3 g
Vezels 4,9 g
Goente 0 g
Kcal 313
Zout 0,27 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!