Chia­pudding met mango

Aantal personen
1 persoon
Kooktijd
5 minuten
Menugang
Chiapudding met mango, frambozen, macadamia, zonnebloempitten en hhennepzaad

Ingrediënten

  • 200 g plantaardige yoghurt
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 40 g mango
  • 10 g macadamia
  • 25 g framboos
  • ½ eetlepel zonnebloempitten
  • 1 theelepel hennepzaad

Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)

Energie
313 kcal
Koolhydraten
18,4 g
- waarvan suikers
15,8 g
Vet
18,7 g
- waarvan verzadigd
4,1 g
Eiwit
13,3 g
Vezels
4,9 g
Zout
0,27 g

Bereiding

LET OP: dit recept moet een nacht in de koelkast.

Meng de yoghurt en het chiazaad in een bakje en plaats dit een nacht in de koelkast.

Snijd de mango in blokjes en hak de macadamia gof.

Verdeel de mango, frambozen, macadamia, zonnebloempitten en het hennepzaad over de chiapudding.

Lekker en gezond eten met diabetes

Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:

  • Adviezen en tips in heldere taal
  • Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
  • Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
Voorkant brochure Lekker en gezond eten met diabetes