Chocolade­mousse

Bereiding

Smelt de chocolade samen met de koffie in de magnetron op 600 Watt of au bain-marie. 

Meng de kwark met de vloeibare zoetstof en de gesmolten chocolade. 

Spatel hieronder de opgeklopte eiwitten. 

Verdeel over vier wijnglazen. 

 

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 100 g extra dark chocolade 
  • 60 g magere kwark 
  • 2 eiwitten, opgeklopt 
  • 10 druppels vloeibare zoetstof
  • 3 eetlepels sterke koffie 

Koolhydraten 8,7 g
waarvan suikers 7,5 g
Vet 8 g
waarvan verzadigd 5 g
Eiwit 3,5 g
Vezels 2 g
Groente -
Kcal 128
Zout 0 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.