Chocolade­mousse

Bereiding

Smelt de chocolade samen met de koffie in de magnetron op 600 Watt of au bain-marie. 

Meng de kwark met de vloeibare zoetstof en de gesmolten chocolade. 

Spatel hieronder de opgeklopte eiwitten. 

Verdeel over vier wijnglazen. 

 

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 100 g extra dark chocolade 
  • 60 g magere kwark 
  • 2 eiwitten, opgeklopt 
  • 10 druppels vloeibare zoetstof
  • 3 eetlepels sterke koffie 

Koolhydraten 8,7 g
waarvan suikers 7,5 g
Vet 8 g
waarvan verzadigd 5 g
Eiwit 3,5 g
Vezels 2 g
Groente -
Kcal 128
Zout 0 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!