Chocolade­mousse

Bereiding

Smelt de chocolade samen met de koffie in de magnetron op 600 Watt of au bain-marie. 

Meng de kwark met de vloeibare zoetstof en de gesmolten chocolade. 

Spatel hieronder de opgeklopte eiwitten. 

Verdeel over vier wijnglazen. 

 

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Ingrediënten

  • 100 g extra dark chocolade 
  • 60 g magere kwark 
  • 2 eiwitten, opgeklopt 
  • 10 druppels vloeibare zoetstof
  • 3 eetlepels sterke koffie 

Koolhydraten 8,7 g
waarvan suikers 7,5 g
Vet 8 g
waarvan verzadigd 5 g
Eiwit 3,5 g
Vezels 2 g
Groente -
Kcal 128
Zout 0 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!

Doe dan mee aan de Nationale Suiker Challenge 2020!