Eiersalade met bieslook en kappertjes

Bereiding

Kook de eieren 8 á 10 minuten en laat ze vervolgens schrikken onder koud stromend water.

Pel de eieren en snijd in kleine stukjes. Snijd de bieslook fijn en hak de kappertjes grof.

Meng de eieren met de bieslook, mosterd, griekse yoghurt, kappertjes, kerrie en peper.

Bewaar afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 10 takjes bieslook
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 theelepels mosterd
  • 3 eetlepels griekse yoghurt
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • peper naar smaak

Voor 10 porties.

Koolhydraten 0,7 g
waarvan suikers 0,3 g
Vet 3,1 g
waarvan verzadigd 1,2 g
Eiwit 3,6 g
Vezels 0,2 g
Groente 0 g
Kcal 45
Zout 0,25 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!