Fruit van de barbecue

Bereiding

Maak het fruit schoon en snij het in stukken.

Verdeel het fruit over een aluminium schaal. 

Zet de schaal 10 minuten op de hete barbecue. Laat het fruit door en door heet worden.

Schenk de zoete witte wijn erover en laat de schaal nog een paar minuten staan.

Verdeel het fruit met het vocht over 4 borden en serveer met een eetlepel volle Griekse yoghurt.

Ingrediënten

  • 250 g aardbeien
  • 2 perziken
  • 4 abrikozen
  • 4 eetlepels zoete witte (dessert)wijn
  • 4 eetlepels volle Griekse yoghurt

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 12,4 g
waarvan suikers 12,4 g
Vet 2 g
waarvan verzadigd 1,3 g
Eiwit 2,3 g
Vezels 2,1 g
Groente 0 g
Kcal 95
Zout 0,03 g

Ingestuurd door: Puur Gezond