Fruitige salade

Bereiding

Snijd 100 g ossenhaas in reepjes, braad in 1 eetlepel olie aan en bestrooi met peper.

Blus af met kersensiroop en 2 eetlepels rode wijn, voeg 2 eetlepels balsamicoazijn toe en laat inkoken.

Roer er 100 g ontpitte kersen door en breng op smaak met peper.

Laat de saus ca. 10 minuten intrekken en laat afkoelen.  

Leg 150 g gemengde bladsla op een bord en schep daar de saus met vlees op.

Bestrooi met 1 eetlepel Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 100 g ossenhaas, rauw    
  • 1 eetlepel olijfolie    
  • peper       
  • 30 ml wijn, rood (2 eetlepels)    
  • 2 eetlepels balsamicoazijn    
  • 100 g kersen op siroop(siroop is nodig voor de saus)      
  • 150 g gemengde salade    
  • 1 eetlepel Parmezaanse kaas

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 22 g
Vet 15 g
waarvan verzadigd 4 g
Eiwit 30 g
Vezels 3 g
Groente 150 g
Kcal 375
Zout 0,5 g

Ingestuurd door: Weight Watchers