Groentepakketjes met scholfilet

Bereiding

Halveer de peultjes diagonaal. Snij de koolrabi, de wortel en de paprika in lange repen en bak ca. 5 minuten in de olie. Voeg de peultjes toe, laat kort mee garen en breng op smaak met peper.

Voeg het water toe en laat nog eens ca. 5 minuten bakken.

Besprenkel de scholfilet met het citroensap en bestrooi met peper. Verdeel de groenten over een stuk bakpapier en leg de vis erop. Bestrooi met dille en bieslookringetjes.

Vouw het bakpapier over de vulling en vouw de zijkanten dicht.

Bak de pakketjes ca. 20 minuten op een rooster in een oven op 160 °C, of leg ze op de barbeque.

 


 

Ingrediënten

  • 60 g peultjes    
  • 50 g koolrabi    
  • 1 middelgrote wortel    
  • 1 halve gele paprika
  • 1 eetlepel olie
  • Peper    
  • 30 ml water
  • 180 g scholfilet
  • 1 eetlepel citroensap    
  • 1 eetlepel dille, gehakt    
  • 1 eetlepel bieslook, in ringetjes    

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 14 g
Vet 14 g
waarvan verzadigd 2 g
Eiwit 38 g
Vezels 8 g
Groenten 170 g
Kcal 350
Zout 0,5 g

Ingestuurd door: Weight Watchers