Bereiding

Kneus de komijnzaadjes in een vijzel of kom.

Pers het teentje knoflook uit en roer er het komijnzaad, de olie en de yoghurt door.

Maak de kool schoon en schaaf hem in hele dunne slierten.

Meng de dressing erdoor en voeg eventueel een beetje peper toe.

Lekker met hamlapje en 3 kleine aardappelen.

Ingrediënten

  • 2 theelepels komijnzaad
  • 1 teentje knoflook
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 5 eetlepels halfvolle yoghurt
  • 200 g witte kool
  • 200 g groene kool

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 10,6 g
waarvan suikers 9,6 g
Vet 4,5 g
Verzadigd vet 1 g
Eiwit 7 g
Vezels 7,2 g
Groente 200 g
Kcal 127
Zout 0,1 g

Ingestuurd door: Voedingscentrum