Linzenpasta met pesto

Bereiding

Zet een pan met water aan en kook de pasta volgens de verpakking.

Snijd de rode ui in halve ringen en fruit deze in een koekenpan met de olie. Halveer de cherrytomaatjes. 

Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg 2 eetlepels pesto toe en de cherrytomaatjes.

Bak deze kort mee en breng op smaak met peper en zout

Serveer samen met de pasta.

Tip: Kies een plantaardige pesto, dan is dit gerecht veganistisch.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 140 g linzenpasta
  • 400 g spinazie
  • 100 g cherrytomaten
  • 1 rode ui
  • 2 eetlepels pesto
  • 1 eetlepel bakolie
  • zout en peper naar smaak

Koolhydraten 45,6 g
waarvan suikers 4,7 g
Vet 15,5 g
waarvan verzadigd 2.5 g
Eiwitten 27,7 g
Vezels 9,8 g
Groente 250 g
Kcal 454
Zout 0,5 g

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!