Pasta met gorgonzola

Bereiding

Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. 

Was de kerstomaten en peultjes. Snijd de peultjes in stukjes en halveer de kerstomaten.

Snijd de gorgonzola klein.

Verhit olie in een pan en stoof de tomaten en peultjes ca. 5 minuten.

Voeg de bouillon toe, laat de gorgonzola en smeltkaas erin smelten en laat 5-8 minuten sudderen.

Giet de pasta af en laat goed uitlekken.

Meng alles door elkaar en verwarm kort.

Breng op smaak met peper en serveer.

Ingrediënten

  • 80 g volkoren pasta, ongekookt    
  • peper    
  • 250 g cocktailtomaatjes    
  • 300 g peultjes    
  • 40 g gorgonzola    
  • 1 eetlepel olijfolie    
  • 100 ml groentebouillon
  • 40 g smeltkaas, 20+

Koolhydraten 40 g
Vet 11,6 g
waarvan verzadigd 7,5 g
Eiwit 15 g
Vezels 9 g
Groenten 275 g
Kcal 400
Zout 1,8 g