Salade met peer en geitenkaas

Bereiding

Laat de linzen goed uitlekken.

Halveer de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.

Hak de pecannoten grof.

Doe de rucola in een grote schaal en verdeel hier de linzen, peren en pecannoten over.

Verkruimel de geitenkaas over de salade. Eet smakelijk!

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Ingrediënten

  • 130 g linzen uit pot
  • 2 rijpe peren
  • 2 handjes pecannoten
  • 75 g rucola
  • 100 g geitenkaas

Koolhydraten 28,5 g
waarvan suikers 16,0 g
Vet 23,4 g
waarvan verzadigd 6,8 g
Eiwit 15,7 g
Vezels 8,2 g
Groente 40 g
Kcal 404
Zout 0,72 g

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!