Salade met peer en geitenkaas

Ingrediënten
- 130 g linzen uit pot
- 2 rijpe peren
- 2 handjes pecannoten
- 75 g rucola
- 100 g geitenkaas
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 404 kcal
- Koolhydraten
- 28,5 g
- - waarvan suikers
- 16 g
- Vet
- 23,4 g
- - waarvan verzadigd
- 6,8 g
- Eiwit
- 15,7 g
- Vezels
- 8,2 g
- Groente
- 40 g
- Zout
- 0,72 g
Bereiding
Laat de linzen goed uitlekken.
Halveer de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
Hak de pecannoten grof.
Doe de rucola in een grote schaal en verdeel hier de linzen, peren en pecannoten over.
Verkruimel de geitenkaas over de salade. Eet smakelijk!
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
