Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Maak de ui schoon en snijd hem klein.

Was de spinazie.

Maak de champignons schoon. Halveer kleine en snijd grote exemplaren in vieren.

Fruit de ui in de hete olie glazig. Bak de roerbakreepjes mee en pers het teentje knoflook er boven uit. Voeg bij gedeelten de spinazie toe en laat de groente slinken. Warm de champignons kort mee.

Maak het geheel op smaak met wat peper en een beetje zout.

Meng het spinaziemengsel en de cottage cheese door de uitgelekte tagliatelle.

Ingrediënten

  • 150 gram (volkoren) tagliatelle
  • 1 ui
  • 300 gram spinazie
  • 250 gram champignons
  • 1 eetlepel olie
  • 150 gram vegetarische roerbakreepjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels cottage cheese

Koolhydraten 22g
Vet 14 g
waarvan verzadigd 2 g
Eiwit 24 g
Vezels 9 g
Groente 175 g
Kcal 322
Zout 1,5 g