Tiramisu met aardbeien en mango

Bereiding

Halveer de aardbeien, meng het met zoetstof en laat ca. 30 minuten intrekken.

Pureer het mangovruchtvlees en meng met de kwark en merg van een vanillestok.

Breek de lange vingers in stukjes en leg in een dessertschaal.

Meng de afgekoelde espresso met de brandewijn en sprenkel over de lange vingers.

Verdeel de aardbeien erover en dek af met het mangomengsel. Zet tot gebruik in de koelkast.

 

 


 

Ingrediënten

  • 50 g aardbei
  • 40 g mango
  • 40 g halfvolle kwark
  • 2 lange vingers
  • 1 eetlepel espresso
  • 5 ml brandewijn
  • 1 eetlepel zoetstof
  • 1 vanillestok

Koolhydraten 27,7 g
waarvan suikers 24,4 g
Vet 2,4 g
waarvan verzadigd 1,4 g
Eiwit 6,2 g
Vezels 1,3 g
Groente 0 g
Kcal 175
Zout 0,06 g