Foto wentelteefjes met frambozen op wit bord

Bereiding

Laat de frambozen ontdooien.

Prak de banaan met een vork. Voeg het ei, de melk en de kaneel toe en klop het geheel los met een vork of garde.

Wentel de boterhammen door het beslag.

Verhit wat margarine in een koekenpan en bak de boterhammen enkele minuten per kant totdat het ei gestold is.

Serveer de wentelteefjes met frambozen.

De wentelteefjes zijn ook erg lekker met aardbeien, blauwe bessen of gebakken appel. Gebruik vooral wat je nog in huis hebt.

Heb je nog oud brood over? Dat is perfect voor wentelteefjes!

Liever koolhydraatarm? Gebruik dan koolhydraatarmbrood.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 140 g frambozen (diepvries)
  • 1 rijpe banaan
  • 2 eieren
  • 300 ml melk
  • 4 theelepels kaneel
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • 40 g margarine

Koolhydraten 41,2 g
waarvan suikers 11,5 g
Vet 13,2 g
waarvan verzadigd 5,1 g
Eiwit 14,4 g
Vezels 7,2 g
Groente 0 g
Kcal 358
Zout 0,99 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.