Wraps met kip en gepofte paprika

Bereiding

Snijd de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snijd de gepofte paprika in reepjes.

Verwarm de olie in een wok of koekenpan en bak hierin de kipstukjes goudbruin en gaar.

Voeg de ui, chilisaus en sojasaus toe en bak tot de ui zacht is.

Bak de piadina’s kort om en om in een droge koekenpan, vul ze met het kipmengsel en de paprika en vouw ze dicht als wraps.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 4 piadina’s
  • 400 g kipfilet
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olie
  • 2 eetlepels Shoyu milde sojasaus (TerraSana)*
  • 1 eetlepel chilisaus
  • 200 g gepofte paprika (uit pot)
  • peper en zout
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 39,5 g
waarvan suikers 8,9 g
Vet 14,4 g
waarvan verzadigd 2,5 g
Eiwit 35,8 g
Vezels 2,3 g
Kcal 436
Zout 1,9 g

Ingestuurd door: Ekoplaza / Caplan

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!