Wraps met kip en gepofte paprika

Bereiding

Snijd de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snijd de gepofte paprika in reepjes.

Verwarm de olie in een wok of koekenpan en bak hierin de kipstukjes goudbruin en gaar.

Voeg de ui, chilisaus en sojasaus toe en bak tot de ui zacht is.

Bak de piadina’s kort om en om in een droge koekenpan, vul ze met het kipmengsel en de paprika en vouw ze dicht als wraps.

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Ingrediënten

  • 4 piadina’s
  • 400 g kipfilet
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olie
  • 2 eetlepels Shoyu milde sojasaus (TerraSana)*
  • 1 eetlepel chilisaus
  • 200 g gepofte paprika (uit pot)
  • peper en zout
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Koolhydraten 39,5 g
waarvan suikers 8,9 g
Vet 14,4 g
waarvan verzadigd 2,5 g
Eiwit 35,8 g
Vezels 2,3 g
Kcal 436
Zout 1,9 g

Wil je écht wat aan je suikerinname doen?

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!

Schrijf je nu gratis in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand praktische tips, handige adviezen en gezonde recepten!