Zoete aardappel-toast

Bereiding

Snijd de zoete aardappel, in de lengte, in 4 plakken van 1 cm.

Grill de plakken in een broodrooster, tosti-ijzer of in een grillpan zo’n 5 minuten. Laat de plakken een beetje afkoelen.

Snijd de banaan in plakjes. Tip: je kunt banaan ook in plakjes invriezen!

Besmeer vervolgens de plakken zoete aardappel met de pindakaas en beleg met een paar plakjes banaan.

Bestrooi met een snufje kaneel.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 1 zoete aardappel
  • 60 g 100% pindakaas
  • ½ banaan
  • kaneel

Koolhydraten 23,2 g
waarvan suikers 8,7 g
Vet 15 g
waarvan verzadigd 2,4 g
Eiwit 8,9 g
Vezels 4,3 g
Groente 65 g
Kcal 272
Zout 0,07 g

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!