1 DEC. 2016

In ‘De Nalatenschap’ wordt het levensverhaal verteld van Cees Schrama. Cees is een succesvolle jazzmuzikant, componist en presentator en speelde mee op platen van de Golden Earring en Shocking Blue, maar had ook diverse hits met zijn eigen band Casey and the pressure group. Daarnaast werkte hij bij platenmaatschappij Polydor en het presenteerde hij dertig jaar lang het legendarische jazzprogramma Sesjuns bij de TROS.

Op jonge leeftijd ontdekte Cees dat hij diabetes had. Dat was het moment waarop hij besloot dat hij niet op een kantoor ging werken maar ging leven van en voor de muziek. Een avontuurlijk bestaan in de muziek volgde, met vele reizen, bands en bijzondere ontmoetingen. Cees heeft besloten om na zijn dood na te laten aan het Diabetes Fonds. Nu hij een dagje ouder wordt wil hij alles goed geregeld hebben. Met de bijdrage die Cees geeft kan het Diabetes Fonds onderzoek doen naar de genezing van diabetes en voorlichting geven.

Meer over Nalaten aan het Diabetes Fonds

Kijk 'de Nalatenschap', zondag 4 december 11.30 uur, herhaling zaterdag 10 december 16.00 uur en zondag 22 januari 2017 om 11:00 ’s ochtends op SBS6.

Meer lezen over nalaten?

Ontvang de brochure gratis per post.

Ontvang de brochure gratis per post.

Meer lezen over nalaten?

Ontvang de brochure gratis per post.

Ontvang de brochure gratis per post.