23 MEI 2014

Zondag 31 augustus 2014 klinkt het allereerste startschot van een uniek, nieuw en sportief evenement in een historische Koninklijke omgeving; de Royal Run. Vandaag is tijdens de presentatie van het evenement in de Oranjerie van Paleis Soestdijk het eerste Royal Run Runningshirt overhandigd aan de directeur van het paleis Jan Altenburg en daarmee is de inschrijving ook officieel van start gegaan. Deelnemers kunnen rennen voor het Diabetes Fonds.

Deelnemers kunnen kiezen om 3.5 km, 7 km of 10.5 km te lopen door het park en de bossen van Paleis Soestdijk. Ze lopen o.a. niet alleen vlak langs het beroemde bordes van Paleis Soestdijk, maar ook door het bos achter het paleis. Dit bos is normaal hermetisch gesloten voor alle bezoekers, maar deze dag speciaal en exclusief voor de Royal Run deelnemers geopend. Start en de finish zijn gelegen aan de brede Watertorenlaan, vlakbij de Oranjerie van het paleis. De deelnemers hebben gratis toegang tot het park. Supporters en familie kunnen tegen een gereduceerd tarief het park bezoeken en de deelnemers aanmoedigen.

Lopen voor het Diabetes Fonds

De Royal Run heeft het Diabetes Fonds omarmd als goed doel en roept deelnemers op om in actie te komen; meedoen heeft zin! Dat kan door een donatie te doen bij inschrijving of door een sponsoractie te starten via www.diabeatit.nl/royalrun De drie deelnemers die het meeste sponsorgeld hebben opgehaald ontvangen gratis kaarten voor een exclusief bezoek aan  Paleis Soestdijk voor het hele gezin.

Voorzitter Raad van Toezicht Diabetes Fonds Sybilla Dekker: “Ieder initiatief om het Diabetes Fonds te steunen heeft zin. Je helpt mee aan de genezing van diabetes door bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek. Ik zou iedere deelnemer aan de Royal Run willen oproepen: grijp die kans bij dit prachtige evenement! Ik hoop van harte dat deelnemers zich massaal laten sponsoren voor deze hardloopprestatie rondom Paleis Soestdijk.”                                                                                                                                                                      

Inschrijving en toegangskaarten voor de Royal Run

De inschrijfkosten bedragen € 19,50 per deelnemer. De deelnemers krijgen hier onder meer voor: gratis toegang tot het park van het paleis, startnummer met tijdregistratie, herinneringsmedaille, fles sportdrank en persoonlijke foto- en videoregistratie. Supporters, vrienden, familie die zelf niet meelopen, betalen voor de toegang voor het park van het paleis een gereduceerd tarief. Ga voor alle informatie en inschrijven naar www.royalrun.nl

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk voor een beter leven met diabetes.

Maak meer onderzoek mogelijk voor een beter leven met diabetes.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk voor een beter leven met diabetes.

Maak meer onderzoek mogelijk voor een beter leven met diabetes.