2 DEC. 2013

De inschrijvingen voor de Wandelvierdaagse het Gooi zijn vanaf vandaag officieel geopend. Wandelaars kunnen zich aanmelden via www.wandelvierdaagsehetgooi.nl en kiezen uit vijf afstanden: 10, 20, 30 en 40 km. Op woensdag 18 juni start de zesde editie van dit succesvolle evenement.

Al vanaf het prille begin steunt de Wandelvierdaagse het Gooi het Diabetes Fonds met inschrijfgelden, sponsorbijdragen en andere inkomsten. Meedoen kan al vanaf € 7,00 per dag. Voor een hele week wandelplezier betaal je € 23,50 aan inschrijfgeld.

De Wandelvierdaagse het Gooi onderscheidt zich doordat de organisatie in handen ligt van vrijwilligers en de opbrengsten geheel naar het goede doel gaan. Daarnaast is het Gooi natuurlijk een prachtige omgeving om te wandelen. De routes gaan namelijk zelden over asfalt. Extra reden om nog een dagje mee te doen!

Ga je mee wandelen?

Laat je dan sponsoren voor het Diabetes Fonds. Dat kan heel eenvoudig door een actie te starten op DiaBeatit.nl. Voor meer informatie of een T-Shirt kun je mailen naar info@diabeatit.nl. Alvast bedankt voor je bijdrage aan een toekomst zonder diabetes!

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.