3 JUN. 2014

Tiny Polman uit Almelo heeft bij haar pensioen een wel heel bijzonder afscheidscadeau gevraagd aan haar collega’s en overige genodigden bij haar afscheid van de Ziekenhuisgroep Twente. Daar werkte ze op de afdeling verloskunde. 

Tiny Polman: “Ik heb bij  mijn collega’s en overige genodigden aangegeven af te zien van eventuele cadeaus. Als ze toch iets wilden geven, konden ze een donatie doen aan het Diabetes Fonds. Mijn kleindochter van 9 jaar heeft diabetes type 1. Ik wil graag dat er meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk wordt gemaakt naar de genezing van diabetes.” Dankzij haar collega’s en de overige genodigden kan Tiny nu €1.200 storten. Een mooie afsluiting van haar 34 dienstjaren bij Ziekenhuisgroep Twente.

Ada Platel neemt de cheque namens het Diabetes Fonds in ontvangst. Zij organiseert al jaren de collecte voor het Diabetes Fonds en is blij met dit bedrag. Mevrouw Platel vindt het fantastisch dat er zoveel mensen willen bijdragen aan een toekomst zonder diabetes, maar benadrukt dat zij nog veel meer collectanten kan gebruiken. Iedereen die mee wil helpen kan zich aanmelden via deze link.

Steeds vaker vragen mensen bij bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk, verjaardag of pensioen donaties in plaats van cadeaus. Het Diabetes Fonds is al deze mensen zeer dankbaar voor hun bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar de genezing  van diabetes!

 

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.

Iedereen vrij van diabetes, daar geef je voor

Maak meer onderzoek mogelijk.

Maak meer onderzoek mogelijk.