13 MRT. 2015

Ben je vaak buiten actief? Doneer je kilometers aan een goed doel zoals het Diabetes Fonds! Dat kan met de gratis Fundrunner-app uit de Google Play Store en nu ook uit de App Store voor de iPhone. Doe de komende 10 dagen ook mee aan de FundrunnerCup!

Fundrunner is een nieuwe app waarmee je activiteiten bijhoudt. Bijvoorbeeld hardlopen, maar ook fietsen naar het werk of de markt, of een boswandeling! Met Fundrunner zet je die kilometers om in een donatie voor bijvoorbeeld het Diabetes Fonds, voor onderzoek naar de genezing van diabetes.

Jij beweegt, bedrijven betalen

Met Fundrunner doneer je alleen kilometers aan een goed doel van jouw keuze. Het geld komt van bedrijven die per gedoneerde kilometer een vergoeding geven aan de goede doelen die meedoen, waaronder het Diabetes Fonds.

Zo gaat het

Sporten die Fundrunner ondersteunt zijn hardlopen, wandelen, fietsen, schaatsen, skeeleren, roeien, zeilen, rolstoelsporten en golfen:
• Zet de app aan tijdens je activiteit.
• Kies het Diabetes Fonds als goed doel waaraan je je kilometers doneert.
• Deel het resultaat op Facebook of Twitter. Daarin staat automatisch ook een bericht van je sponsor.

Download de App

Voor Android (Google Play Store)
Voor iOS (Apple App Store)

FundrunnerCup

Doe ook mee met de FundrunnerCup 2015! Dit tiendaagse evenement vindt plaats van 12 t/m 21 maart 2015. Wij doen ook mee en willen graag winnen! Het goede doel dat de meeste Fundrunners aan het bewegen krijgt in deze 10daagse wint de FundrunnerCup. Kom jij voor ons in beweging? 

Blijf meedoen!

De fundrunnerCup is inmiddels afgelopen, maar je kunt natuurlijk wel blijven Fundrunnen en zo je kilometers doneren aan het Diabetes Fonds!