Aubergine pizzaatjes

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de aubergine in plakken van 1 cm en besmeer met de tomatenpuree. Snijd de tomaten en champignons in dunne plakken.

Beleg de ingesmeerde aubergineplakken met een plak tomaat en wat plakjes champignons.

Maak af met wat Italiaanse kruiden.

Bak de aubergine pizzaatjes 25 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer vlak voor het serveren met een blaadje verse basilicum.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 70 g tomatenpuree
  • 2 tomaten
  • 4 champignons
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • verse basilicum

Koolhydraten 2,4 g
waarvan suikers 2,2 g
Vet 0,1 g
waarvan verzadigd 0 g
Eiwit 0,8 g
Vezels 1,1 g
Groente 47 g
Kcal 16
Zout 0,05 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.