Eiersalade

Bereiding

Kook de eieren in 10 minuten hard en laat de eieren vervolgens goed schrikken door ze onder te dompelen in koud water.

Prak de gepelde eieren in een kom met een vork tot kruimels.

Meng met de halfvolle mayonaise, yogonaise, mosterd, dille en kurkuma.

Roer het geheel goed door elkaar.

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 2 eetlepels halvolle mayonaise
  • 3 eetlepels yogonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • dille
  • kurkuma

Koolhydraten 0,7 g
waarvan suikers 0,6 g
Vet 3 g
waarvan verzadigd 0,6 g
Eiwit 1,8 g
Vezels 0 g
Groente 0 g
Kcal 37
Zout 0,02 g

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!