Gestoomde tofu met ketjap manis


-
Hoofdgerecht, Koolhydraatarm, Vegetarisch
-
Bereidingstijd: 30 minuten
-
Aantal personen: 1
Bereiding
Stoom de tofu 15 minuten. Voeg na 10 minuten de taugé toe.
Snijd ondertussen de chilipeper, bladselderij, bosui en ui fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de tofu tot het goudbruin is aan alle kanten. Bewaar de taugé in een schaaltje.
Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe. Vervolgens snijd je de tofu in plakken.
Meng het water met de ketjap manis.
Beleg een bord met taugé en doe vervolgens de plakken tofu erop met de ketjap manis.
Versier het bord met de chilipeper, bladselderij, bosui, ui en garneer het met een beetje gefrituurde uitjes.
Dit is een koolhydraatarm recept. Bekijk ook de informatie over koolhydraten