Koffie-bananenbrood

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een cakevorm met bakpapier.

Doe de havermout, bananen, espresso, bakpoeder, eieren en cacaopoeder in een grote kom en mix het geheel tot een glad beslag.

Hak de walnoten grof en roer deze door het beslag.

Verdeel het beslag over de cakevorm en zet het koffie-bananenbrood 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 150 g havermout
  • 3 bananen
  • 80 ml espresso
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 30 g walnoten

Koolhydraten 14,8 g
waarvan suikers 5,4 g
Vet 4 g
waarvan verzadigd 0,8 g
Eiwit 4 g
Vezels 1,8 g
Groente 0 g
Kcal 116
Zout 0,12 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.