Koffie-bananenbrood

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een cakevorm met bakpapier.

Doe de havermout, bananen, espresso, bakpoeder, eieren en cacaopoeder in een grote kom en mix het geheel tot een glad beslag.

Hak de walnoten grof en roer deze door het beslag.

Verdeel het beslag over de cakevorm en zet het koffie-bananenbrood 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 150 g havermout
  • 3 bananen
  • 80 ml espresso
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 30 g walnoten

Koolhydraten 14,8 g
waarvan suikers 5,4 g
Vet 4 g
waarvan verzadigd 0,8 g
Eiwit 4 g
Vezels 1,8 g
Groente 0 g
Kcal 116
Zout 0,12 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!