Kokos-fruitspiezen

Bereiding

Snijd de ananas, banaan en nectarine in 12 (kleine) stukken/plakjes, en steek alles afwisselend op 6 barbecuespiezen of houten prikkers.

Druppel wat citroensap over de spiezen en wentel ze daarna in 1 eetlepel geraspte kokos.

Bestrijk de spiezen met de vloeibare boter, leg in een aluminium barbecueschaal of op een stuk aluminiumfolie en laat langzaam grillen in de oven of op de barbecue.

 

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 100 g ananas    
  • 1 kleine banaan    
  • 1 nectarine    
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel kokosnoot, gedroogd, geraspt    
  • 1 eetlepel vloeibare margarine    

Koolhydraten 6,5 g
waarvan suikers 5,4 g
Vet 2,8 g
waarvan verzadigd 0,7 g
Eiwit 0,5 g
Vezels 0,9 g
Groenten 0 g
Kcal 55
Zout 0,03 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.